Contactpagina

Ben je op zoek naar een van mijn holistische therapieën of heb je andere vragen over jouw persoonlijke ontwikkeling en vitaliteit?

Neem dan vrijblijvend contact op per e-mail of via het contactformulier hieronder.

Contactformulier

Versturen

Contactinformatie

E-mail:
info@quantumvision.nl

Telefoon:
073-5116489

Bezoekadres:
Praktijk Ananda
Marijnenlaan 9
5251 SB, Vlijmen

Routebeschrijving naar Praktijk Ananda in Vlijmen

Komende vanuit ‘s Hertogenbosch (A59) richting Waalwijk:
Neem de rondweg Den Bosch en volg de borden “Waalwijk” (A59). Neem afrit “Vlijmen”. Volg de doorgaande weg door Vlijmen en ga bij de rotonde rechtsaf. Volg deze weg en ga bij de volgende rotonde rechtsaf. Na de rotonde direct linksaf. Dit is de Marijnenlaan. De ingang van de praktijk is aan de rechterzijde van het huis.

Komende vanuit Waalwijk (A59) richting ‘s Hertogenbosch:
Neem op de A59 de afrit “Vlijmen”. Einde afrit linksaf, onder het viaduct door en meteen rechtsaf (De Wolput). Einde van deze weg op de T-splitsing linksaf (Groen van Prinstererlaan). Volg deze weg in doorgaande richting. Op de rotonde rechtdoor (Van Agtlaan) en daarna direct linksaf. Dit is de Marijnenlaan. De ingang van de praktijk is aan de rechterzijde van het huis.

Openbaar Vervoer
Neem de trein naar ’s Hertogenbosch en dan de bus naar Vlijmen. Neem lijn 121 en stap uit na de rotonde op de Mommersteeg net voor Haarsteeg. Loop dan via het voetpad achter de bushalte naar de achterzijde van ons huis (garage). Loop tussen de twee garages door naar de Marijnenlaan en je ziet aan je linker hand ons huis.De treintaxi brengt je ook naar Vlijmen.

‘Preventie voor je gezondheid is een cadeau aan jezelf, dat je pas veel later uitpakt’

Therapieën

Praktijk 'Ananda' is een integrale praktijk voor natuurgeneeskunde, persoonlijke ontwikkeling en vitaliteit in Vlijmen. Binnen deze praktijk kan je gebruik maken van diverse therapieën.

Weet je niet welke therapie je zoekt? Stuur een e-mail en ik help je graag verder.