Psych-K

PSYCH-K is een krachtige methode waarmee je negatieve overtuigingen, die jou belemmeren in je dagelijkse leven om kunt zetten in positieve overtuigingen.

Dit zet je in je kracht, brengt je innerlijke vrijheid en zorgt ervoor dat je optimaal kunt functioneren en je doelen weer bereikbaar zijn! PSYCH-K kan daardoor een grote steun zijn in je persoonlijke ontwikkeling!

Volgens celbioloog Bruce Lipton wordt ons menselijk denken en handelen voor 95 procent bepaald door ons onderbewustzijn. Hierin zijn onze ervaringen vastgelegd, welke onze overtuigingen bepalen en vervolgens ons handelen. We willen vaak zo graag onze patronen doorbreken maar ondervinden ook hoe moeilijk dat is omdat ze vanuit het onderbewuste worden aangestuurd. PSYCH-K geeft ons direct toegang tot ons onderbewustzijn en maakt het mogelijk om op dat niveau verandering aan te brengen. Hierdoor is een positieve verandering mogelijk op bewust niveau dat zorgt voor persoonlijke groei op psychisch, emotioneel en mentaal niveau. Omdat we direct invloed uitoefenen op het onderbewuste niveau kunnen we snel, eenvoudig en efficiënt veranderingen creëren, welke een grote invloed hebben op wie we zijn en wat we doen. We zijn wat we denken! Daarom zijn positieve gedachten een voorwaarde voor een gezond en gelukkig leven. Geloof je dat je het kunt dan zal het ook gaan lukken! In de woorden van Mahatma Gandhi:

Je overtuigingen worden je gedachten
Je gedachten worden je woorden
Je woorden worden je daden
Je daden worden je gewoonten
Je gewoonten worden je waarden
Je waarden worden je lot!

PSYCH-K geeft ons de mogelijkheid om ons leven te leven zoals we het graag willen! We kunnen stress snel loslaten en belemmerende overtuigingen snel en effectief omzetten in ondersteunende overtuigingen. De juiste overtuigingen bepalen ons gewenste automatische gedrag. 

Zo is ieder mens in staat om het geluk te realiseren dat hij verdient!Maak je niet druk om wat de wereld nodig heeft. Vraag jezelf af wat jou tot leven brengt en doe dat want wat de wereld nodig heeft is mensen die tot leven zijn gekomen.

PSYCH-K geeft ons de mogelijkheid om ons brein te herprogrammeren. We hebben alles al in ons en zijn in staat om problemen zelf op te lossen door het onbewuste, bewust te maken. Door middel van spiertesten hebben we de mogelijkheid om toegang te krijgen tot ons onderbewuste. Zo kunnen we communiceren met onze onderbewuste geest en verassende ontdekkingen doen over onszelf en veranderingen aanbrengen.

Met PSYCH-K kun je werken aan:  - eigenwaarde - hoe kijk je naar jezelf?  - relaties - verdiepen van de relatie met jezelf en anderen  - gezondheid - optimaliseer je zelfhelende vermogen en reduceer je stressniveau - verdriet en verlies - verwerken van verdriet en innerlijke vrede vinden met verlies - manifestatie en overvloed - creëer datgene in je leven wat je werkelijk wenst en ga ervoor! - en vele andere thema’s zoals: burn-out, negatief zelfbeeld, CVS, allergieën etc.

Hoe communiceer je met je omgeving? Ruim alle belemmeringen op en communiceer effectief.
  • De Resolution Balance, Stress Balance en de New Direction balance
    geven je de mogelijkheid om negatieve overtuigingen te transformeren in positieve overtuigingen en stress af te voeren uit je systeem.

Rob Williams vertelt over PSYCH-K

Wil je vrij en krachtig in het leven staan en al je doelen realiseren? Gun jezelf dan een of meerdere PSYCH-K sessies!

Wil je meer lezen over PSYCH-K, kijk dan op www.psych-k.com

‘Your conscious beliefs establish the limits of what you can achieve’

Therapieën

Praktijk 'Ananda' is een integrale praktijk voor natuurgeneeskunde, persoonlijke ontwikkeling en vitaliteit in Vlijmen. Binnen deze praktijk kan je gebruik maken van diverse therapieën.

Weet je niet welke therapie je zoekt? Stuur een e-mail en ik help je graag verder.