MIR-Methode

De MIR-Methode is in 2009 ontwikkeld door Mireille Mettes uit verschillende technieken zoals EFT, EMDR en Neurolinguïstisch Programmeren (NLP). MIR betekent 'Mentale en Intuïtieve Reset'.

De MIR-Methode is in 2009 ontwikkeld door Mireille Mettes uit verschillende technieken zoals EFT, EMDR en Neurolinguïstisch Programmeren (NLP). MIR betekent 'Mentale en Intuïtieve Reset'. Je gedachten en gevoelens worden ontdaan van ballast uit het verleden waardoor je zowel fysiek, mentaal als emotioneel een reset krijgt. Je gaat terug naar je oorspronkelijke blauwdruk, zoals je bedoeld bent. Ons lichaam is zo intelligent dat het zelf weet hoe het zich kan helen, als het de juiste activering krijgt! De MIR-Methode geeft het lichaam een impuls om te ontgiften van zowel schadelijke stoffen(toxines) als van schadelijke emoties. Veel lichamelijke klachten worden veroorzaakt door geblokkeerde emoties. Door deze met de MIR-Methode op te ruimen bevordert dit de gezondheid. Deze zelfhelingsmethode kan voor bijna alle klachten worden ingezet, zowel voor volwassenen, kinderen als dieren. De MIR-Methode is een hele krachtige en eenvoudig toe te passen methode die zich over de hele wereld aan het verspreiden is! Hij is gebaseerd op een zachte aanraking waardoor het hele systeem zich ontspant en zich opent voor de affirmaties. Alleen wanneer je systeem gerustgesteld wordt en zich veilig voelt, kan je onbewuste luisteren naar de affirmaties en positief reageren op de 9 stappen. Het is ook een ideale manier om ouders en kinderen te begeleiden.

Als deze dag je vriend niet is, is hij misschien je leraar wel

MIR-begeleider en MIR-trainer

Ik ben als MIR-begeleider en MIR-trainer door Mireille Mettes opgeleid. Ik werk al een aantal jaren met deze methode in mijn praktijk en ben iedere keer weer verbaasd over de resultaten! 
Mocht je heftig reageren op de 9 stappen, heb je chronische klachten, dan is het advies een MIR-Methode op Maat te laten maken. Het kan ook een hele goede ondersteuning zijn bij verslavingen zoals roken, drugs en alcohol. We kunnen dan gaan kijken welke diepere oorzaken er ten grondslag liggen aan de verslaving, zoals de basisbehoefte rust, vertrouwen of erkenning.Ik ga iedere stap voor je op maat maken en uittesten welke blokkades er zijn, zoals de aanwezigheid van toxines en tekorten aan vitamines en mineralen waardoor een helingsproces niet op gang komt. Tevens kijken we of er een onbalans is in de meridianen, hormoonhuishouding, chakra's en aura. Daarnaast checken we de basisbehoeften en de levensmissie.
Zo krijg je een MIR Methode op Maat, die is afgestemd op jouw klacht, waarmee je zelf thuis aan het werk kunt gaan en veel sneller door het proces kunt gaan, omdat je de specifieke blokkades kunt behandelen. 

De MIR-Methode is een hele goede ondersteunding naast de reguliere geneeskunde!

 Zie voor meer informatie: www.mirmethode.nl

‘De beste methoden zijn die, die de levensenergie helpen haar innerlijke genezingswerk weer op te pakken’

Therapieën

Praktijk 'Ananda' is een integrale praktijk voor natuurgeneeskunde, persoonlijke ontwikkeling en vitaliteit in Vlijmen. Binnen deze praktijk kan je gebruik maken van diverse therapieën.

Weet je niet welke therapie je zoekt? Stuur een e-mail en ik help je graag verder.