Ervaringen

Binnen deze praktijk kunt u gebruik maken van diverse therapieën zoals: NEI-Therapie, Bioresonantie, EMDR, NAET, QT, MIR-Methode, PSYCH-K en het Talentenspel.

Hier vind u enkele ervaringen van cliënten.

Talentenspel

Frank Eeuwen
Directeur Zandbergh B.V.

Marlies beschikt over de kwaliteit om je ongedwongen, maar toch subtiel sturend, door je  onderbewustzijn heen te loodsen. Door je na elke sessie mee te geven om nog eens bewust alles op te schrijven wat je hebt beleefd, ontstaat er een bijzondere interactie tussen ratio en gevoel. Stap voor stap, zonder je te forceren en begrijpend vanuit een nog veel breder perspectief, brengt zij je bij je levensmissie. Zij leeft haar missie door jou op een heel natuurlijke wijze te begeleiden in die indrukwekkende zoektocht naar jezelf!

NEI Therapie

Karin Veltstra
HR manager

Ik ben bij Marlies terechtgekomen nadat ik via mijn opleiding in contact ben gekomen met NEI. In 2005 ben ik begonnen met de coachingsopleiding aan de school voor coaching en counselling. Doel hiervan was om mijn eigen coachingspraktijk te kunnen starten en "het roer om te gooien". De opleiding stimuleert je om met zoveel mogelijk verschillende therapievormen kennis te maken. NEI lag ver van me af maar had daardoor wel mijn interesse. Als ingang had ik gekozen de vraag die me al zo lang bezig hield: "Welke emotionele patronen belemmeren mij om zwanger te worden?". Tijdens de verschillende NEI-sessies kwamen er herkenbare emotionele patronen naar boven. Patronen en emoties waar ik mee aan de slag kon en die door ze op te ruimen ervoor zorgden dat ik me fysiek en mentaal steeds sterker ging voelen. Niet alleen de NEI-sessies zorgden daarvoor ook de Reiki-cursus en later het Talentenspel zorgden ervoor dat ik een steeds dieper inzicht kreeg in wie ikzelf was en hoe ik mezelf tegen kon werken. Belemmerende overtuigingen kwamen steeds meer aan de oppervlakte. Niet dat het levenspad nu over rozen gaat en ik mezelf niet meer tegen kom.... Ik ken mezelf echter beter dan ooit. Reiki, EE en meditatie helpen me om in balans te blijven. In deze lange weg is Marlies steeds de gids geweest die al haar wijsheid en integriteit aanwendt om mij inzichten te geven waar ik in mijn leven mee vooruit kan.

NAET en Bioresonantie

Marnix van Boven
Docent

Ik had erg veel last van een kattenallergie en was altijd verkouden. Daardoor had ik ook veel problemen met mijn huid en ogen. Marlies heeft mij met NAET en bioresonantie succesvol behandeld. Ik kan weer een kat op schoot nemen zonder problemen en mijn huid en slijmvliezen zijn weer volledig hersteld.

Training

Joris van Dijck
Manager Verkoop CHV

Marlies heeft op een wonderbaarlijke wijze inzicht gegeven in de talenten van de hoofden verkoop tijdens een tweedaagse training. Op basis van dit inzicht is de de levensboom van iedere leidinggevende ingevuld. Op een ontspannen en open wijze hebben we de teammissie van de verkoopafdeling vormgegeven en het commitment ondertekend. De hoofden verkoop hebben de training als bijzonder en inspirerend ervaren.

MIR-Methode

Inge Hindriks
Psycholoog, Coach en Trainer bij Soulstainability

"Marlies is een hele goede MIR-methode trainer Met veel kunde maar ook ruimte en humor heeft ze ons therapeuten het persoonlijke MIR-Methode protocol geleerd. De MIR-methode is een bijzonder krachtige en mooie helingsmethode. In al zijn eenvoud. De methode is vrij toegankelijk. Marlies kan je opleiden om er op maat mee te werken als therapeut en ik kan je haar daarvoor van harte aanraden!"

NEI-Sessies

Yvette Leidelmeijer
Coach mensontwikkeling en bezieling

"Ik ben de NEI-sessies begonnen met de intentie de onderliggende boodschap te vinden van een lichamelijk terugkerend patroon. Ondanks het vele lezen, mediteren en werken hieraan merkte ik dat de kern ervan een blinde vlek bleef. NEI heeft me een directe dialoog geboden met mijn lichaam- en cellenwijsheid die even treffend is als eenvoudig. Dwars door alle ruis van emoties en gedachtepatronen heen is daar mijn lichaamswaarheid. Groots en simpel tegelijk. Waardoor ik niet alleen aan de onderliggend en niet-tastbare stroom van mijn fysieke patroon kan werken, maar ook mijn gecentreerdheid merkbaar groeit. (Yvette Leidelmeijer, coach mensontwikkeling en bezieling) EMDR: Mijn diepste angst was een slechts deels te verklaren emotionele reactie, die niet in verhouding stond met de gebeurtenissen om mij heen. EMDR heeft in een paar sessies er voor gezorgd dat de wortels van oude emoties die de oorzaak hiervan waren, weg werden gewerkt. Aan de ene kant soms hard werken omdat van me gevraagd werd deze gebeurtenissen opnieuw te beleven -nu begeleid door geluidsimpulsen. Aan de andere kant kan ik na twee sessies het resultaat duidelijk in de praktijk merken en rest mij maar een vraag: 'kan -en mag- het zo eenvoudig zijn?"

NEI-Sessies

Maarten van de Anker
Student

"Ik ben anderhalf jaar lang bij Marlies in behandeling geweest, elke 2,5 maanden een afspraak. NEI therapie. Wat ik in mijzelf veranderen wilde namen we mee in de therapie. Wat in de sessies naar boven kwam, werd in mijn bewustzijn gebracht en ontstond in ervaringen en gebeurtenissen in de periode na de sessies. Steeds verschenen er ook andere zaken op mijn pad die mij verder leidde naar mijn uiteindelijke doel..."

Diverse therapieën

Caroline
Praktijk in begeleiding van ouders en kinderen met het syndroom van Down

"Lieve Marlies, Ruim 7 jaar geleden kwam ik voor het eerst bij jou voor de Reiki- en Seichem-inwijdingen, daarna volgden vele NEI-sessies. Zowel de inwijdingen als de NEI-sessies hebben mij enorm geholpen in mijn persoonlijke, spirituele groei. Ik heb hierdoor essentiële keuzes gemaakt in de afgelopen jaren. Het talentenspel heeft mij onlangs dat laatste zetje gegeven om de switch te maken van een vooraanstaande functie bij een grote financiële instelling, naar een eigen praktijk waarin ik met hele bijzondere kinderen werk..."

‘De samenhang tussen leefwijze, voeding, gedrag, emotie en staat van bewustzijn is het draagvlak voor een gezond leven’

Therapieën

Praktijk 'Ananda' is een integrale praktijk voor natuurgeneeskunde, persoonlijke ontwikkeling en vitaliteit in Vlijmen. Binnen deze praktijk kan je gebruik maken van diverse therapieën.

Weet je niet welke therapie je zoekt? Stuur een e-mail en ik help je graag verder.