Bioresonantie

Bioresonantietherapie (BRT) is een alternatieve geneeswijze die stelt dat elk orgaan een specifieke trillingsfrequentie van elektromagnetische aard heeft. Bij ziekte of onbalans in het lichaam kan die trilling verstoord zijn.

Asyra Pro Bioresonantiesysteem


Het Asyra Pro systeem (PRO is een afkorting van Photon Resonance Optimization) is de nieuwste ontwikkeling binnen de Biofysische geneeskunde en Bio-informatietherapie. Zoals bij een MRI- scan gebruik gemaakt wordt van elektromagnetische velden, zo maakt de Asyra ook gebruik van ons energetisch lichaamsveld voor een accurate diagnose en behandeling. Op een snelle wijze geeft dit systeem informatie over de energetische staat van de organen, voedselovergevoeligheden, voedingsstoffen behoeftes, neurotransmitters, emotionele problemen, het hormonale systeem, de aanwezigheid van toxines in het lichaam, vaccinatiestoringen en nog veel meer. De Asyra Pro geeft via de computer inzicht in je gezondheid en wat er nodig is om deze verbeteren. Op het beeldscherm van de PC zie je meten de uitslag van de meting.

Hoe werkt een bioresonantiesysteem? 
Bioresonantie is een behandelmethode, die stelt dat elk orgaan een specifieke frequentie (trilling) van elektro-magnetische aard heeft. Bij ziekte, klachten of onbalans in het lichaam kan die frequentie verstoord zijn.

Elk mens heeft een bio-energetisch veld in en om het lichaam. De Asyra is geprogrammeerd om de informatiestromen van dit veld te lezen. Bij elke onbalans zoekt het Asyra systeem uit meer dan 100.000 frequenties de juiste trillingen en stuurt deze naar het lichaam om de onbalans weer te herstellen. Deze frequenties worden in een individuele homeopathische verdunning op een vloeistof gezet. De cliënt krijgt dit middel mee om gedurende een aantal weken in te nemen en zo het genezingsproces (lichamelijk en/of emotioneel) te ondersteunen. Dit kan nog worden aangevuld met een voedingssupplement, homeopathisch middel, kruiden of dieetadvies.Tevens worden deze frequenties op een laserpen gezet waarmee het lichaam meteen wordt behandeld tijdens het consult om zo het genezingsproces al op te starten.

Als voeding een rol speelt, dan kunnen we ook een op jou afgestemd dieet uittesten en een desensibilisatiemiddel geven. Via de scan wordt er exact vastgesteld welk voedingsmiddel een allergie of intolerantie veroorzaakt. Door dit gedurende de periode dat men het middel inneemt te vermijden kan het spijsverteringssysteem zich herstellen en de vitaliteit toenemen. Tijdens het eerste consult wordt altijd de voeding getest omdat men vaak zelf niet weet dat er sprake is van intoleranties.

Hoe worden de metingen gedaan?
Het lichaam slaat energie op en laat energie los op een georganiseerde manier. De bijbehorende golfpatronen geven een bepaalde trilling, die gemeten kan worden: de resonantie.

Het Asyra Pro systeem zendt elke seconde specifieke golfpatronen uit naar het lichaam en vraagt hiermee aan het lichaam of de biologische patronen kloppen. De cliënt houdt twee elektrodes(koperen staven) vast en via deze elektrodes kan de Asyra het energetisch veld meten. De trillingen van het Asyra Pro systeem resoneren met het lichaam en zullen daarop reageren. Bioresonantie doet een beroep op het lichaamseigen vermogen tot herstel. Het is erop gericht het lichaam aan te zetten tot herstel. Door het opheffen van blokkades (oftewel de negatieve energie) zal het lichaam weer in staat zijn zich te herstellen. Door het lichaam te prikkelen en de werking van organen te stimuleren, kunnen klachten verdwijnen of aanzienlijk afnemen. worden storende frequentiepatronen omgezet tot therapiefrequenties, die vervolgens via elektroden aan de patiënt worden toegediend. Het apparaat scheidt gezonde en zieke trillingen. De gezonde trillingen worden elektronisch versterkt of verzwakt teruggegeven. De zieke trillingen worden, al dan niet versterkt, in spiegelbeeld aan de patiënt terug gegeven. Zo worden belastende frequentiepatronen gereduceerd en onderliggende oorzaken van ziektes uitgeschakeld. Belastende stoffen worden vrijgemaakt en uitgescheiden door de uitscheidingsorganen, met als gevolg dat de lichaamseigen regulatie wordt hersteld.

Dankzij het groot aantal specifieke protocollen kan het Asyra Pro systeem zeer specifiek klacht en symptoom gericht worden ingezet.

Gebaseerd op de resultaten van de scan maken we een persoonlijk gezondheidsplan. Zo krijg je een persoonlijk advies om jouw gezondheid en vitaliteit weer te herstellen of te optimaliseren. Je kunt ook preventief werken en veel klachten voorkomen omdat dit systeem al in een vroeg stadium energetisch de verstoringen in ons lichaam kan meten en behandelen zodat het evenwicht zich weer kan herstellen. 

Het aantal benodigde behandelingen is afhankelijk van de aard van de klacht, de leeftijd, het medicijngebruik, etc. De behandelingen zijn pijnloos en na iedere behandeling voelt men zich steeds iets beter. Wat is er mogelijk met het Asyra Pro systeem?
 • opsporen van de causale oorzaak (via 35 orgaan en systemen) van klachten
 •  zoeken naar onbalans in het lichaam veroorzaakt door: schimmels, parasieten, dysbiose in de darmen, metabole verstoring,vaccinatie belastingen, milieugevoeligheden, zware metalen, etc. 
 •  vaststellen van tekorten aan vitaminen en mineralen 
 •  rugklachten, zoals een scheefstand van de wervels vaststellen
 •  problemen in het gebit opsporen
 •  hormoonspiegels meten
 •  oorzaken van vermoeidheid opsporen en behandelen
 • allergieën en voedingsintoleranties opsporen en behandelen 
 • verslavingsproblematiek behandelen 
 • toxines en nosoden vaststellen
 • bloedsomloopstoornissen onderzoeken
 • spijsverteringsproblemen oplossen
 • immuunsysteemproblemen opsporen en behandelen
 • gewichtsverlies behandelen 
 • slaapstoornissen behandelen 
 • emotionele problemen vaststellen en behandelen
 • het meten van medicatie, supplementen/producten/stoffen, etc. op het effect voor je lichaam
 • etc
Ik ben als Asyra therapeut aangesloten bij Asyra Nederland.

‘De genezing van een deel kan niet plaatsvinden zonder behandeling van het geheel’

Therapieën

Praktijk 'Ananda' is een integrale praktijk voor natuurgeneeskunde, persoonlijke ontwikkeling en vitaliteit in Vlijmen. Binnen deze praktijk kan je gebruik maken van diverse therapieën.

Weet je niet welke therapie je zoekt? Stuur een e-mail en ik help je graag verder.