Energetische stoelen

Ik heb een Urim - Code stoel en de Bron - Code stoel wordt gemaakt. deze krijg ik in mei van Monique, als ik de opleiding heb gedaan en de inwijding heb ontvangen van haar. Ik heb de werking zelf mogen ervaren en ben er erg enthousiast door geworden. Daarom wil ik heel graag werken met deze bijzondere stoelen en zie het als een grote meerwaarde in mijn praktijk.

In een gezond lichaam communiceren de cellen met elkaar, ziekte is een verstoring in de communicatie tussen de cellen. De oorzaak ligt vaak in diepgaande stress ervaringen, oude trauma’s, belastende bewuste en onbewuste gedachtepatronen en gevoelens, kortom overtuigingen en herinneringen die ons geen goed doen.Urim - Code stoel

De energetisch werkende stoel, Urim-Code, kan gezien worden als een unieke nieuwe methode voor zelfheling en is een gift voor deze tijd.
“Het getal is alles, de basis van elke schepping” verklaarden de leraren vroeger al in de school van Pythagoras. Getallenmystiek kennen we uit oude hoogstaande culturen. Getalsymboliek: de sleutel tot een transformerend proces.

Urim-Code
De Urim-Code is een energetische stoel met een sterk werkende Licht-matrix. Deze Stoel kan je helpen om je gezondheid en welzijn te herstellen door energetische blokkades op te heffen en inzicht te verschaffen in vaak oude belastende patronen op fysiek en ziel niveau.

Ook wordt je zelfhelend vermogen geactiveerd. In een gezond lichaam communiceren alle cellen met elkaar.

In de rugleuning en de armleuningen bevinden zich getalsymbolieken, onzichtbaar weggewerkt en onder  je handen liggen 2 kristallen. Samen vormen de getalsymbolieken en de kristallen de Licht-Matrix, een elektromagnetisch veld van “Levend Licht” dat verzegeld en geactiveerd is door Monique.

Deze Licht-matrix kan ook worden geleid en aangestuurd door jouw intenties, afstemming en bewustzijn.

Behandel de Urim-Code met zuivere intenties, met onvoorwaardelijke liefde, vertrouwen en genegenheid. Het is geen ding maar een pulserend Wezen van Levend Licht.

De werking van de Urim-Code

De werking van de Energetische Stoel is gebaseerd op frequentietechnieken die het celhelend vermogen stimuleren op meerdere manieren.

BRON - Code stoel
De Bron-Code is ontworpen om specifieke programma’s, herinneringen en conditioneringen te wissen die je vasthouden in een verkeerde realiteit omtrent wie je werkelijk bent. Deze werkelijkheden, die in feite zelfontworpen of aangenomen illusies zijn, lijken heel echt en kunnen erg belastend werken op je totale zijn. Met deze stoel kun je werken tot op cel en zielenniveau teneinde deze belastende conditioneringen uit het systeem te verwijderen.

De Bron-Code kent vijf programma’s die op diep niveau werken:
  • Programma 1 zorgt ervoor dat belastende herinneringen worden gewist, die je mee hebt genomen uit andere ervaringen (je kunt dit vorige levens noemen of ervaringen die in de parallelle werelden plaats vinden).
  • Programma 2 zorgt ervoor dat belastende ervaringen en herinneringen worden gewist, die komen van je ouders en de familiepatronen via genetische coderingen en overgeërfde conditioneringen.
  • Programma 3 zorgt ervoor dat belastende ervaringen en herinneringen worden gewist, die komen uit beladen situaties in dit leven.
  • Programma 4 zorgt ervoor dat de aardse opdracht weer volledig in harmonie komt met je zieleopdracht.
  • Programma 5 zorgt ervoor dat de trillingsfrequentie van het hart omhoog gaat en wordt afgestemd en geijkt op de huidige frequentie van de Aarde en de 5de dimensie. Leven vanuit je hart.

'Mensen weigeren zelden hulp, als je het maar op de juiste manier aanbiedt'

Therapieën

Praktijk 'Ananda' is een integrale praktijk voor natuurgeneeskunde, persoonlijke ontwikkeling en vitaliteit in Vlijmen. Binnen deze praktijk kan je gebruik maken van diverse therapieën.

Weet je niet welke therapie je zoekt? Stuur een e-mail en ik help je graag verder.